جراح بینی

جراح بینی

برای اینکه جراح بینی موفق داشته باشیم باید در انتخاب جراح بینی دقت کنیم چرا که تاثیر بسزایی در ایجاد نتایج مطلوب ایفا می کند.

جراحی بینی یکی از شایع ترین جراحی‌های زیبایی است. هر چند همه جراحی‌های بینی مربوط به زیبایی نیست اما عمل زیبایی بینی به حدی شایع شده که حتی اگر مشکلاتی مانند پولیپ بینی هم وجود داشته باشد، باز هم فرد، علاوه بر عمل پولیپ، عمل زیبایی بینی هم انجام می‌ دهد.

 

جراح بینی

 

انواع بینی

بینی ها را با توجه به میزان استحکام استخوان ها و پوست بینی می توان به دو نوع استخوانی و گوشتی تقسیم کرد.

بینی گوشتی : بینی های گوشتی از پوستی ضخیم برخوردار بوده و استخوان ها و غضروف های آن نازک می باشد.

همانطور که گفتیم جراحی بینی گوشتی به دلیل ویژگی های آن سخت تر از جراحی بینی استخوانی می باشد، هرچند امروزه و با استفاده از روش های نوین انجام عمل بینی بر روی این نوع بینی ها آسان تر از گذشته شده است و تغییرات بیشتری را می توان بر روی آن ها اعمال نمود.

جراحی بینی استخوانی

ساختمان بینی انسان متشکل از استخوان، غضروف، چربی و بافت های زیرپوستی و همچنین پوست می باشد که مشخصات هر یک از این موارد در افراد مختلف متفاوت بوده و همین امر موجب دسته بندی بینی به دو دسته گوشتی و استخوانی می شود.

 

 

مشخصات بینی استخوانی چیست ؟

در ذیل به تعدادی از بارز ترین ویژگی های بینی های استخوانی اشاره کرده ایم:

  • مستحکم بودن بافت غضروفی-استخوانی : استخوان ها و غضروف های تشکیل دهنده بینی های استخوانی ، از استحکام بالایی برخوردار هستند و این امر موجب می شود تا دست جراح برای ایجاد تغییرات بازتر باشد.
  • کم بودن بافت های چربی زیرپوستی : میزان چربی های زیرپوستی در بینی های استخوانی نسبت به بینی های گوشتی بسیار کمتر می باشد.
  • نازک بودن پوست بینی : پوست بینی های استخوانی از ضخامت کمی برخوردار است و همین امر جراحی بینی را آسان می کند. البته باید این نکته را نیز خاطرنشان شد که نازک بودن بیش از حد پوست بینی نیز دردسرساز است زیرا موجب نمایان شدن واضح بی نظمی های استخوانی می شود.
  • داشتن قوز : تقریباً همه بینی های استخوانی در ناحیه پل دارای قوز هستند.

فرم بینی استخوانی بعد از جراحی به چه صورت است؟

بینی های استخوانی را می توان به دو فرم ذیل جراحی کرد:

  1. فرم فانتزی : در جراحی بینی فانتزی نوک بینی سربالا شده، سایز بینی به میزان زیادی کوچک شده و بر روی پل بینی قوس ایجاد می شود. باید بگوییم که این تغییرات بر روی بینی های گوشتی قابل اعمال نیست زیرا ساختمان این نوع بینی های برخلاف بینی های استخوانی تاب و تحمل این تغییرات را ندارد. البته حتی اگر ساختار غضروفی-استخوانی بینی های گوشتی تحمل این تغییرات را داشته باشد پوست ضخیم این نوع بینی ها اجازه نمایان شدن تغییرات را به دیگران نخواهد داد.
  2. فرم طبیعی : در این فرم از بینی خبری از تغییراتی که در فرم فانتزی اعمال نمی شود. هدف از جراحی بینی طبیعی بر طرف کردن مشکلات ظاهری بینی به طبیعی ترین شکل ممکن است. جراح در حین جراحی بینی به فرم طبیعی سعی می کن نواحی بدون ایراد را دستکاری نکرده و فقط مشکلات بینی را رفع نماید. لازم به ذکر است که فرم بینی طبیعی برای آقایان و افرادی با صورت های درشت بهترین انتخاب می باشد.

 

جراح بینی

 

اهداف انجام جراحی بینی

جراحی بینی معمولاً با دو هدف درمانی و زیبایی انجام می شود.

  • جراحی بینی با اهداف درمانی : وجود مشکلاتی همچون انحراف بینی ، پولیپ بینی و غیره در عملکرد بینی اختلال ایجاد کرده و تنفس افراد را با مشکل مواجه می نماید، با انجام جراحی بینی می توان این مشکلات و عوارض ناشی از آن ها را رفع نمود و عملکرد بینی را به حالت طبیعی در آورد.
  • جراحی بینی با اهداف زیبایی : برخی از افراد در ظاهر بینی خود با مشکلاتی از قبیل قوز بینی ، افتادگی نوک بینی و بزرگ بودن آن و غیره مواجه هستند که موجب نازیبایی چهره آن ها شده و اعتماد بنفس شان را تحت تاثیر قرار می دهد.

جراح بینی با انجام جراحی زیبایی بینی ، مشکلات موجود در ظاهر بینی را رفع نموده و بینی را به شکلی فرم می دهد که با سایر اجزای صورت در تناسب باشد.

متقاضیان جراحی بینی که قصد انجام جراحی بینی را دارند سوالات زیر را از خود می پرسند:

  • بهترین جراح بینی اصفهان کیست ؟
  • یک جراح بینی خوب چه ویژگی هایی باید داشته باشد؟
  • چگونه می توان یک جراح بینی خوب را  انتخاب کرد؟

در این مقاله قصد داریم درباره جراح بینی و نحوه انتخاب آن توضیح دهیم.

 

 

ویژگی های جراح بینی

یکی از مهم ترین ویژگی های جراح بینی خوش برخورد بودن است زیرا برخوردی خوش باعث می شود تا از میزان استرس بیمار کاسته شود.

میزان مهارت جراح بيني نیز یکی دیگر از ویژگی های مهم است که در بروز عوارض و عدم بروز عوارض تاثیر بسیار زیادی دارد .

جراح بيني باید مهارت بالایی داشته باشد تا بتواند بینی را به بهترین شکل ممکن فرم دهد .

بسیار مهم است که جراح پلاستیک بینی وجدان کاری و صداقت داشته باشد و سلامت فرد را اولویت کار خود قرار دهد.

قابل ذکر است که همه ی افرادی که برای جراحی بینی مراجعه می کنند کاندیدای مناسب نیستند و برخی از افراد بهتر است از انجام جراحی بینی صرف نظر کنند ، تشخیص این امر و آگاهی بیماران به عهده جراح بيني است .

ترس از جراحی بینی در تمامی افراد وجود دارد ولی در برخی از افراد میزان ترس و استرس بسیار زیاد است .

ترس زیاد از تیغ جراحی و استرس باعث می شود تا فرد سوالات بسیار زیادی داشته باشد به همین دلیل جراح بيني باید صبور باشد تا بتواند پاسخ سوالات اینگونه بیماران را به خوبی پاسخ دهد و با دادن یک دیدگاه کلی در مورد روند جراحی به فرد اطمینان خاطر بدهد.

 

جراح بینی

 

نحوه انتخاب جراح بینی

  1. پرس و جو از دوستان و آشنایان
  2. سرچ کردن در موتورهای جستجو
  3. دیدن نمونه کارهای قبل و بعد از جراحی بینی در گالری تصاویر سایت
  4. مراجعه حضوری به مطب و داشتن مشاوره حضوری با جراح بینی
  5. صحبت کردن با بیمارانی که در مطب حضور دارند و سنجیدن میزان رضایتشان از نتیجه جراحی بینی

اقدامات قبل و بعد از جراحی بینی

با توجه به اینکه انجام و رعایت اقدامات قبل و بعد از جراحی بینی تاثیر زیادی در میزان موفقیت آمیز و رضایت بخش بودن نتیجه این جراحی زیبایی دارد لذا باید پیش از جراحی بینی در رابطه با این اقدامات، اطلاعات لازم را به دست آورده و آن ها را رعایت کرده و انجام دهید.

اقدامات قبل از جراحی بینی

  • انتخاب یک جراح بینی خوب : در رابطه با ویژگی های یک جراح بینی خوب و نحوه انتخاب او اطلاعات لازم را برای تان توضیح دادیم.
  • صحبت در رابطه با انتظارات و نگرانی ها: برای اینکه جراحی بینی موفقیت آمیز بوده و رضایت شما را به خود جلب نماید می بایست نتیجه آن به سلیقه شما نزدیک باشد، به همین منظور باید جراح بینی را از خواسته ها و نگرانی های خود آگاه نمایید.

البته افراد باید بدانند که تمامی خواسته های آن ها قابل انجام نیست و باید از جراح بینی خواسته های معقول و منطقی داشته باشند.

  • انجام آزمایشات و عکسبرداری ها: برای اینکه جراحی بینی ایمن بوده و عوارضی به دنبال نداشته باشد، جراح بینی یک سری آزمایش را برای او تجویز کرده و در رابطه با سوابق بیماری اش از او سوال می کند که فرد باید تست های پزشکی را انجام و به طور صادقانه به سوال ها پاسخ دهد.

همچنین برای اینکه قادر باشد بهترین فرم بینی را برای بیمار انتخاب کند لازم است تا بینی و صورت را از زوایای مختلف بررسی نماید که این کار را با گرفتن عکس از صورت و بینی انجام می دهد، بنابراین عکسبرداری ها را انجام داده و به جراح بینی خود نشان دهید.

  • توقف مصرف دخانیات و داروهای رقیق کننده: مصرف نوشیدنی های الکل دار و دخانیات بر کاهش میزان اکسیژن خون موثر است، همچنین مصرف داروهایی مانند آسپرین موجب کاهش غلظت خون شده و احتمال خونریزی در حین جراحی را افزایش می دهد، بنابراین لازم است تا مصرف آن ها را 2 ماه قبل از عمل بینی قطع کنید.
  • 8 ساعت قبل از عمل بینی چیزی نخورده و شب قبل از آن شام سبک میل نمایید.

 

جراح بینی

 

مراقبت های بعد از جراحی بینی

یکی از مواردی که دکتر امین کلکو ، جراح بینی اصفهان تاکید زیادی بر رعایت و انجام آن ها به بیماران خود دارند رعایت نکات و دستورالعمل های بعد از جراحی بینی می باشد که در کاهش عوارض ناشی از این عمل جراحی، رضایت بخش بودن نتیجه به دست آمده از آن و همچنین سرعت بخشیدن به روند بهبودی افراد تاثیر بسیار زیادی دارد. از جمله این نکات می توان به موارد ذیل اشاره نمود:

  • بعد از جراحی بینی به دلیل تغییراتی که در ساختمان بینی انجام می شود در بینی و صورت افراد مقداری ورم و کبودی ظاهر می شود که بعد از مدتی از بین خواهد رفت.
  • بعد از جراحی بینی به صورت طاق باز خوابیده و با قرار دادن چند بالشت در زیر سر، آن را بالاتر از سطح بدن قرار دهید.
  • داروهایی که جراح بینی برای تان تجویز کرده است را سر وقت و به طور کامل مصرف نمایید.
  • در زمان مشخص شده توسط جراح بینی از چسب بینی استفاده کنید.
  • کمپرس سرد را در 3 روز اول و در 3 روز دوم کمپرس گرم بر روی بینی خود و نواحی دارای ورم قرار دهید.
  • همانطور که می دانید برای انجام این عمل جراحی نیاز است تا فرد تحت بیهوشی عمومی قرار گیرد؛ اثرات ماده بیهوشی به گونه ای است که وارد شدن هرگونه ماده غذایی به معده تا چند ساعت موجب بروز حالت تهوع در افراد خواهد شد. لذا به مدت 4 ساعت از خوردن و آشامیدن اجتناب نمایید.
  • بعد از گذشت 4 ساعت فقط آب و آبمیوه های طبیعی بنوشید.

 

 

دیگر مراقبت های بعد از جراحی بینی :

  • رژیم غذایی خود را با غذاهای نرم و آبکی همچون سوپ ادامه دهید زیرا خوردن مواد غذایی سفت منجر به تشدید تورم بینی خواهد شد؛ غذاها و میوه های سفت همچون هویج برای بلع نیاز به جویدن زیاد دارند که این امر به فک بالا فشار وارد کرده و ممکن است موجب شدت یافتن ورم بینی گردد.
  • استحمام را در حضور یک شخص همراه انجام دهید؛ بعد از جراحی و برای ثابت شدن بینی در موقعیت جدید، از وسیله ای به نام اسپلینت بر روی بینی بهره گرفته می شود که باید به مدت یک هفته از آن در مقابل هرگونه آسیب همچون خیس شدن محافظت کرد. کمک گرفتن از یک فرد برای دوش گرفتن از خیس شدن این وسیله جلوگیری خواهد نمود.
  • از خوردن غذاهایی که در پخت آن ها از نمک و ادویه زیادی بهره گرفته شده است بپرهیزید زیرا مصرف آن ها موجب افزایش تورم بینی می شود.
  • مصرف ماهی ، میگو و آبمیوه های طبیعی همچون آب کرفس و آب هویج را به میزان زیاد در رژیم غذایی خود بگنجانید.
  • به مدت 2 هفته از برقراری رابطه جنسی پرهیز نمایید زیرا این کار منجر به افزایش تولید هورمون هیجان در افراد شده و در نهایت موجب شدت یافتن ورم موجود در بینی می شود.
  • سرتان را به سمت پایین خم نکنید؛ انداختن سر به سمت پایین موجب افزایش گردش خون در سر و صورت می شود که این امر در تشدید تورم بینی موثر است.
  • انجام فعالیت های روزمره بعد از گذشت یک هفته بلامانع است، بهتر است قبل از این مدت زمان استراحت کنید.

هزینه جراحی بینی

قبل از بررسی کامل بینی بیمار نمی توان هزینه دقیقی را برای جراحی بینی او مشخص کرد زیرا این میزان ایرادات بینی است که هزینه جراحی را مشخص می کند. لازم به ذکر است که هزینه جراحی بینی استخوانی به مراتب از هزینه جراحی بینی گوشتی کمتر است.

ثبت نام
اطلاع از
guest
0 دیدگاه ها
بازخورد درون خطی
دیدن همه سوالات
Call Now Button
Visit Us On TwitterVisit Us On Instagram